Om oss

Totalentreprenør med høy kompetanse og god bredde

Næringsbygg står bak prosjekter av ulik karakter. Blant annet Heimdal stasjon, Stadssalg på Sveberg, flere idrettsbygg, skoler og fiskeforedlingsfabrikk. Hvert prosjekt byr på ulike utfordringer og en unik mulighet for oss til å anvende vår kompetanse og utvikle oss videre.

Unik kompetanse

Det er kompetansen i firmaet og til hver enkelt ansatt som er kjernen i virksomheten vår. Vi har prosjektert og gjennomført en rekke ulike bygg. Eksempler på bygg Næringsbygg og våre ansatte har jobbet med:

  • Verksted, logistikk og lager
  • Kombinasjonsbygg
  • Idrettshaller
  • Skoler
  • Bilbygg
  • Bygg for næringsmiddelindustrien
  • ROT (rehabilitering og tilbygg)
Naeringsbygg

En del av Trym-konsernet

Næringsbygg er en del av eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym. Selskapet samarbeider tett med sine søsterselskaper i konsernet på områdene kompetanse, økonomi og byggeoppdrag. Besøk gjerne hjemmesiden til Trym.

Åpenhetsloven

I følge Åpenhetsloven § 4 er Næringsbygg pålagt å utføre aktsomhetsvurderinger med formål om å identifisere faktiske og mulige negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og resultatene fra aktsomhetsvurderingene skal offentliggjøres gjennom en årlig redegjørelse. Trym-konsernet rapporterer samlet for alle selskaper, herunder Næringsbygg. Her kan du lese konsernets redegjørelse for 2022.

Hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Mo

Næringsbygg driver sin virksomhet ut fra hovedkontoret i Trondheim, men har byggeprosjekter i hele Midt-Norge. I 2022 opprettet selskapet et avdelingskontor i Mo, og ser gode muligheter for å vokse også ut fra den nye lokasjonen.

Naeringsbygg_Erik Nordtømme_Prosjekt- og driftsleder
Erik Nordtømme
Prosjekt- og driftsleder
92 60 95 93
Naeringsbygg_Kent Hugo Høgås_Daglig leder
Kent Hugo Høgås
Daglig leder
92 60 95 95