Næringsbygg valgt som entreprenør for Obs Bygg i Mo i Rana

I mai gikk startskuddet for byggingen av en nytt stort Obs Bygg varehus i Mo i Rana. Coop Midt-Norge og Mo Handelspark har valgt Næringsbygg som totalentreprenør. Samarbeidet med Coop er det første prosjektet for Næringsbyggs nyetablerte avdeling i Mo.

Dagens Obs Bygg i Mo Handelspark har vokst seg ut av eksisterende lokaler, og både ansatte og kunder gleder seg til å kunne ta i bruk et flunkende nytt og moderne varehus på 5 800 kvadratmeter i mai neste år.

Næringsbygg er valgt som totalentreprenør for prosjektet, og avtalen har en totalramme på 105 millioner kroner inklusive mva. Totalentreprenøren har kontrahert flere lokale underentreprenører, og ser frem til å etablere gode samarbeidsrelasjoner i et viktig satsingsområde.

Næringsbygg ser store muligheter i Mo

Den Trondheimsbaserte entreprenøren Næringsbygg ser store vekstmuligheter i Rana-regionen, og har valgt å etablere sitt første kontor utenfor Trondheim i Pluss-bygget i Mo. To svært kompetente og erfarne medarbeidere er allerede ansatt, og nye ansettelser vil følge i takt med oppdragsmengden.

– Vi ser på Rana som en spennende vekstregion, og opplever at næringslivet i området preges av optimisme, ambisjoner og investeringsvilje, sier Kent Hugo Høgås, daglig leder i Næringsbygg AS. Vår etablering i Mo har blitt veldig godt mottatt blant eiendomsaktører med planer for nybygg og rehabilitering av eksisterende bygg, sier Høgås.

Avtalen med Coop Midt-Norge har fungert som en døråpner Næringsbygg, og gitt trygghet for at det er et godt marked for en spesialist på industri- og næringsbygg i regionen.

– Vi ser veldig lyst på vekstmulighetene for vår nye avdeling i Mo, og forventer å kunngjøre flere kontraktsigneringer i nær fremtid, avslutter Høgås.

Naeringsbygg_Kent Hugo Høgås_Daglig leder
Kent Hugo Høgås
Daglig leder
92 60 95 95