Vi søker rekrutteringsansvarlig med talent for employer branding, talentspeiding og on-boarding

For å lykkes med våre ambisiøse vekst- og utviklingsmål er vi avhengig av å ha de beste medarbeiderne på laget. Vår Rekrutteringsansvarlig skal jobbe for at lærlinger, studenter, unge talenter, fagarbeider og erfarne ingeniører ønsker å jobbe i Trym. Rekrutteringsansvarlig vil få ansvaret for strategisk og operativ rekruttering, samt sørge for effektiv og god on-boarding av nyansatte.


Din hverdag vil bestå av å lede ansettelsesprosesser fra A til Å. Du skal markedsføre Trym som en attraktiv arbeidsplass, for å sikre rekruttering i fremtiden, samt jobbe med konkrete rekrutterings- og ansettelsesprosesser. En viktig del av jobben vil også være å bidra til at nyansatte raskt finner seg til rette i sin nye jobb og blant sine nye kolleger.

Det er viktig at du har høyere relevant utdanning. Du kan gjerne ha erfaring fra rekrutteringsbransjen, eller ha jobbet med rekrutteringsarbeid som arbeidsgiver. Erfaring fra markedsføring, HR eller andre personalområder kan også være relevant for stillingen. Har du erfaring fra bygg og anlegg kan det være en fordel.

Det er viktig at du behersker norsk og engelsk svært godt, både skriftlig og muntlig.

Du er analytisk, strukturert og målrettet. Du samarbeider godt i team, og tar tydelig ansvar for din del av oppdragsleveransen. Du må like å ha mye å gjøre, og du må kunne håndtere mange parallelle prosesser.

Rekrutteringsansvarlig skal representere Trym i mange sammenhenger, og må være en god ambassadør for konsernet.

Vi tilbyr en svært spennende og selvstendig stilling i et selskap som preges av godt arbeidsmiljø. Du vil stor påvirkning av egen arbeidshverdag, og oppleve stor innflytelse og påvirkningsmulighet.
Vi tilbyr og gode betingelser.