Kalkulatør - Trym Anlegg

Vi utvider anleggsavdelingen med en dyktig kalkulatør

Vi er et konsern i vekst og søker deg som vil være med på reisen. Som vår nye kalkulatør skal du bidra til å vinne anbud via gode prosesser med vekt på å sikre Tryms krav til kvalitet og inntjening. Du vil jobbe tett med flere dyktige nøkkelpersoner innenfor dette fagfeltet, og skal bidra til at avdelingen utvikler seg videre. Vi kan tilby deg spennende arbeidsoppgaver og gode betingelser.

Din hverdag vil bestå av

  • kalkulasjon og tilbudsskriving
  • godt samspill med byggherren i en tidlig fase ved utvikling av prosjektet, når relevant
  • tett dialog med eventuelle underleverandører i arbeidet med å sammenstille tilbud til våre oppdragsgivere
  • overføring av kalkulasjon og prosjektkompetanse til prosjektleder
  • innkjøpsstøtte til prosjektene som er i drift
  • å bidra med etterkalkyler av utførte prosjekter

Teknisk utdannelse og erfaring fra bygg-/anleggsbransjen er en forutsetning. Bachelor eller master innen bygg-/anleggsfag er ønskelig - men lang erfaringskompetanse kan vurderes opp mot manglende høyere utdanning. Du må ha solid bransjekunnskap og erfaring fra kalkulasjon av anleggsprosjekter. Du bør også ha erfaring med innkjøp og bruk av kalkulasjonsverktøy.

Du må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, du er reflektert og sosial og samarbeider godt med andre. I tillegg er du strukturert, nøyaktig og liker å ha kontroll.

For å søke stillingen, trykk her.